Friday, September 26, 2008

Fjerne rynker og rynkebehandling

Rynke behandling


Rynker, strekk merker pigmentering endringer og slapphet i huden forårsaket av en kombinasjon av de aldrende prosessen, arvelighet, eksterne faktorer og miljømessige påvirkninger. Sol lys (UV-lys) og røyking bidrar til den aldrende prosessen er akselerert.


Rynker, som ligger i hudens overflate kan være bra eller dyp. Behandling kan være i form av ulike injeksjoner eller peeling. Ved injeksjon terapi injisert volum på huden. Dette løftet de rynket hud for å oppnå en glattere overflate. Rynker forårsaket av muskel-aktivitet kan forbedres ved å "Botox" til paralyze muskler og gir en glattere overflate.

I tilfelle av fine rynker og uren hud kan betraktes laser peeling (se nedenfor piksel).

For injeksjon behandlinger, vi bruker Restylane og Easy-agaros. Egen adipose vev kan brukes i tilfeller hvor det er behov for høyt volum, legge til eller ønske om et permanent resultat.

Restylane og Easy-agarose

Restylane er et krystallklart gel, produsert av bioteknologi stabilisert ikke-animalske hyaluronic syre og vann. Hyaluronic syre er en vævsvenligt substans, som er svært lik kroppens egen naturlige hyaluronic syre. Restylane gir volum til støtte hudens struktur, heis og jevner ut rynker og furrows, og ved å gjenopprette en sunn hud utseende. Resultatet kan sees umiddelbart. Det vil være et behov for oppfølging behandling etter 3-6 månedene.

Dersom du ser etter en måte å fjerne rynker på er dette kanskje løsningen på dine problemer.

Agarose er et naturlig, organisk og 100% biologisk nedbrytbart dermatological produkt uten legges syntetisk krydsbindere. Risikoen for bivirkninger i form av utenlandske handlinger eller arvæv beskjedent.

Fordelen med agarose er at resultatet vil bli forlenget, og vil vare i opptil 9-12 måneder.

Den gel er lett og kan bli skylt ut gjennom en svært tynn nål som er dedikert til behandling av ujevne linjer og fine rynker rundt øynene og munnen.

Agarose kommer i ulike former og kan brukes til å arbehandling, læbeforstørrelse, cheeks og hake øker.

Etter å ha valgt for Restylane og Easy-agarose

Som med alle perkutanøse prosedyrer, er det risiko for infeksjon når produktet blir injisert i anatomisk område med tilstedeværelse av en inflammatorisk eller infective prosessen. De bivirkninger som kan være rødhet, hevelse, mhet, kløe eller forårsaker misfarging av behandlede sted. Den ubehag er forbigående og forsvinner vanligvis innen noen få dager. Betente reaksjoner i sjeldne tilfeller kan vare opptil to uker. Lepper etter en behandling kan være swollen i flere dager.

I tilfelle av en complication, er det svært viktig at pasienten umiddelbart kontakte lege.
Hvis du vil legge til volum aspirate leve fett celler, som etter filtrering og rensing brukes for bulking i ansiktet, leppene, brystene og depressions i huden etter tidligere operasjoner.

Handlingen er ofte som et supplerende tiltak til en annen operasjon.

Etter sekvensen er mer dramatisk etter fett injeksjoner og det er vanligvis 3-4 uker før vi kan se det endelige resultatet.

No comments: